Wie zijn wij?

Even voorstellen
Wij zijn Richard & Jolanda Wensink. Sinds juni 2012 wonen wij aan de Orkestlaan in de waterrijke wijk De Maten met onze twee zonen: Xander (2008) en Geert (2010). Samen vormen wij een hecht gezin, waarbinnen wij het belangrijk vinden dat mensen zich snel welkom voelen. Bij ons kun je jezelf zijn.

Richard: “Naast mijn werk als elektromonteur bij van de Wetering Hekwerk in IJsselmuiden ondersteun ik Jolanda in het begeleiden van de huisgenoten. Ik hou van gezelligheid en mag graag klussen. Eigenlijk ben ik altijd wel bezig met iets of voor iemand.”

Jolanda: “Ik ben z-verpleegkundige en heb inmiddels de nodige ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Eerst als begeleider en later als teamleider. Ik ben verder als locatiemanager werkzaam geweest in de kinderopvang en bij Fokus (ADL-assistentie aan mensen met een ernstige lichamelijke beperking). Ik mag graag knutselen en hou net als Richard van gezelligheid. Bij mij is eigenlijk nooit iets gek genoeg, zolang het maar leuk is voor iedereen. Ik neem de dagelijkse begeleiding voor mijn rekening.”

Verder is er een leuk team woonbegeleiders. Zij springen in tijdens onze afwezigheid en ondersteunen ons bij de wat grotere activiteiten die we met alle bewoners ondernemen.