Reacties van onze huisgenoten

Wat vinden onze huidige bewoners van de boerderij en waar kijken zij naar uit?
Ook onze 6 huisgenoten kijken erg uit naar de verhuizing. Maar wat is het nu, dat hen zo mooi daaraan lijkt? We vroegen het ze zelf. Hieronder van elk hun eigen verhaal:

Ik heb erg veel zin om te wonen op de boerderij. Het lijkt mij leuk om mijn eigen appartement in te richten. Ik heb mijn appartement al heel vaak getekend op mijn computer en ingericht met de nieuwste snufjes. Het lijkt mij fijn om mijn vrienden te kunnen ontvangen, zonder dat daar een andere huisgenoot bij zit. Hoe gaaf zou het zijn om met mijn vrienden te BBQ’en voor mijn eigen appartement.”

“Op de boerderij is er voldoende ruimte voor een trampoline, waar ik ontzettend veel zin in heb.
Ik vind kinderen erg leuk en ik hoop dat ik kan ondersteunen bij Prokino de Molenbrug, die op ons erf een plekje heeft.
Het lijkt mij fijn om mijn eigen huisje in te richten, waar ik dan zelf verantwoordelijk voor ben.”

“Een eigen huisje voor mezelf lijkt mij erg fijn, omdat allles dan van mezelf is. Een plek waar ik na een dag werken, stappen met vrienden of een uitje met familie tot rust kan komen door te gamen, pokemon te zoeken of series te kijken.”

“Ik zou graag naar de boerderij willen verhuizen, zodat ik zelf kan kiezen wanneer ik aansluit bij de rest. Ik hoef dan niet mee te eten met de rest maar kan alle dagen voor mijzelf koken. Ik kan mijn tijd zelf indelen. Ik denk dat het wonen op de boerderij goed voor mij is omdat ik zelfstandig voor mijn appartement moet zorgen.”

“Het erf van de boerderij is groot en ik heb groene vingers. Op de boerderij kan ik op het erf meehelpen en voor mijn eigen moestuin zorgen.”